Всеки може да закупи продуктите на дистрибуторски цени, след регистрация.
   Получавате отстъпката веднага - още с тази поръчка!  Регистрация
   За въпроси и допълнителна информация - тел.:089 88 33 727 и petya@hadzhitodev.com
   
  Начало| |Полезно|Сътрудничество|Маркетинг|Консултация|Общи условия| Контакти    © 2019, X-Digital 

   Биоактивни добавки на Корпорация "Тянши"

RU | 
НАЧАЛО ПОЛЕЗНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ЛИТЕРАТУРА КОНСУЛТАЦИЯ


Имунитет. Възстановяване на имунитета

Импотентност. Продукти на Тянши повишаващи потенцията

Прибор за електронна акупунктура "Дун-Бао"

Антиоксиданти срещу свободни радикали

Акценти при производството на продуктите на Корпорация Тянши

Лятото и продуктите на Тянши

СПОРТ
И ПЪЛНОЦЕННО ХРАНЕНЕ

Всеизвестно е, че доброто хранене е много важно за постигането на успехи във всеки вид спорт. И добро хранене в никакъв случай не означава „обилно”, а качествено, балансирано, укрепващо организма. От добрата диета зависи минимум 50% от успеха в израстването ви като спортист. Пълноценното хранене е жизнено важно за изработването на енергия, запазването на здравето и увеличаването на мускулната сила (а ако е необходимо и маса).

Белтъчините са необходими за мускулните тъкани. Препоръчва се дневният порцион да се състои примерно от 20% белтъчини. Те са нужни за възстановяването на повредени мускулни клетки и служат като материал за растеж на тъканите. Най-добри източници на белтъчини се явяват рибата, пилешкото, пуешкото, нетлъстото месо, обезмаслено мляко, яйчен белтък, орехи, соя и някои зеленчуци. Но само белтъчините не са достатъчни за да възстановим организма си. Нужни са живи витамини (получени по нехимичен път) и активни ферменти, позволяващи качествено усвояване на приетата храна с максимален ефект.

Ако вие употребявате много белтъчна храна, но в организма ви не достигат ферментите, необходими за извършване на метаболитните процеси, то храната не се усвоява и не носи полза, а напротив – причинява вреда. Безполезно натоварва стомашно-чревния тракт и изразходва енергия, която би била необходима за следващата тренировка. Следователно – нужни са голямо количество активни елементи за преработката на храната, а не само белтъци.

Витамините и минералите необходими за активния начин на живот на спортиста се съдържат основно в плодовете и зеленчуците. Но днес е много трудно да се намерят чисти (екологични) хранителни източници. Плодовете и зеленчуците са пренаситени с хербициди, месото е отровено от анаболи, с които хранят животните за по-бърз растеж, млечните продукти – по същият начин, тъй като кравите пасат трева от вече отровената почва. Съвременната екологична обстановка, меко казано, не ни дава много надежда. Даже водата в големи части на земното кълбо е или заразена от изхвърлени промишлени отпадъци или от хербицидите в почвата.

За високоефективното хранене на един спортист са нужни само качествени, леко усвоими продукти, без съдържание на никакви синтетични или химически примеси, които да нарушават обмена на веществата. Трябва да отбележим, че болшинството витамини и т.нар. поливитамини, продавани в аптеките, са синтезирани в химически лаборатории, не са натурални и причиняват вреда на стомашно-чревния тракт, черния дроб и задстомашната жлеза и не се усвояват дори на 10-15%.

Ние предлагаме продукти, които са изготвени само от екологично-чисти натурални съставки, допълващи всеки недостатък на активни вещества в организма на спортиста и засилващи метаболитните процеси, по начин, който не противоречи на човешката природа. Тези продукти са разработени от биоинженери от Китайската Академия на Науките и са сертифицирани в над 130 страни по света. Усвояемостта им от организма е близка до 100%, а отрицателните ефекти (както при синтетичните витамини) отсъстват.

Биокалций – Продукт, допълващ недостига на калций (едно от най-активните вещества в организма на човека), много витамини, микроелементи и аминокиселини. Изготвен е във вид на прах, който може да се разтвори във вода или да се добави към храната. Способността за усвояване на продукта е над 95%. Задоволяване потребността на организма от калций е много важно при тежкоатлетите, силовите спортове, за спринтьорите в леката атлетика. Дори на шахнатистите е нужен калций, тъй като той е способен да подобри не само физическите способности, но и умствените.

Спирулина – Натурална спирулина (езерно водорасло, богато на витамини и микроелементи). Това е истинска спирулина, взета от лоното на природата, в недостъпен все още за промишлеността регион. Тя е много богата на белтъци – в 100 гр. продукт се съдържат 70 гр. белтъци, което е 3 пъти повече отколкото в соевите продукти, а се усвоява с минимален разход на енергия в сравнение с тях. Коефициентът на усвояване на белтъците в Спирулината достига 80%. Тя съдържа и 18 вида аминокиселини, 8 от които незаменими. Освен това и много витамини и микроелементи, в това число: желязо, калций, натрий, калий, мед, манган, магнезий, цинк, фосфор, селен, полизахариди и много други, които заедно дават удивителен ефект - бързо възстановяване на организма и ръст на спортните показатели.

Вейкан – Продуктът повишава издръжливостта, укрепва организма, подобрява паметта. Съдържа масло от пшенични кълнове, което има много висока хранителна стойност за всеки спортист, а също така и витаминът на растежа – витамин Е и линоленова киселина. Вейкан също така повишава функциите на половите органи и се явява ефективно средство за профилактика на прекомерното окисляване на мазнините.

Биоцинк- Цинкът играе важна роля в активизацията на ферментите. Над 200 вида фермента в организма на човека зависят от наличието на елемента цинк. Той играе ролята на катализатор, активизира ферментите, непосредствено участва в процеса на образуване на нуклеиновата киселина, протеините, делението на клетките, растежа и регенерацията. Способността за усвояване на Биоцинка на Тянши е 98 %.

Кан Ли - Соев изофлавон – натурален оздравителен компонент, извлечен от соя. Притежава дълъг списък от целебни действия върху организма. Способства за укрепването на костната тъкан, стимулира остеогенезата, възпрепятства загубата на калции от организма. Стимулира сперматогенезата, възстановява клетъчно-тъканната структура и функцията на яичниците и простатата при мъжете. Много ефективен в Боди-Билдинга.

/по материали от Интернет/