Всеки може да закупи продуктите на дистрибуторски цени, след регистрация.
   Получавате отстъпката веднага - още с тази поръчка!  Регистрация
   За въпроси и допълнителна информация - тел.:089 88 33 727 и petya@hadzhitodev.com
   
  Начало| |Полезно|Сътрудничество|Маркетинг|Консултация|Общи условия| Контакти    © 2019, X-Digital 

   Биоактивни добавки на Корпорация "Тянши"

RU | 
НАЧАЛО ПОЛЕЗНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ЛИТЕРАТУРА КОНСУЛТАЦИЯ


Имунитет. Възстановяване на имунитета

Спорт и пълноценно хранене

Импотентност. Продукти на Тянши повишаващи потенцията

Прибор за електронна акупунктура "Дун-Бао"

Антиоксиданти срещу свободни радикали

Акценти при производството на продуктите на Корпорация Тянши

ЛЯТОТО И ПРОДУКТИТЕ НА ТЯНШИ

Лятото – това е възстановителен сезон. Пътувания, почивки, море, планина...
И тук продукцията на Тянши е много полезна. Tова е чудесна аптека за всякакви случаи – натравяния, за зарастване на рани, при простудни и възпалителни заболявания от различен характер, при порязване, ужулване и изгаряния. А такива ситуации при пътуване са много.

При отравяне от всякакъв произход:
  • пакетче Антилипиден чай Тянши се запарва в 1 литър вода и се изпива топъл в продължение на няколко часа. Премахва и най-тежката интоксикация. Действието на Чая за отслабване практически е същото, само че малко по-меко.
  • Разбира се всички потребители на Тянши знаят тези вълшебни наименования като Кордицепс, Хитозан, Двойна целулоза. Приемайте по 1 до 3 капсули три пъти на ден, с чаша топла вода. Двойната целулоза е желателно да се стрие и залее с топла вода или да се сдъвче и изпие с топла вода. Може да се приема Хитозан и Кордицепс или Двойна целулоза и Кордицепс, но с 2 часа разлика в приема между тях.
  • Всяка инфекция е отравяне - в помоща на Кордицепса тук неоспорима роля имат и Масло от чесън и Прополис. Маслото от чесън в такива случаи може да се приема по 1-2 капсули 2 пъти на ден с лека храна. Прополиса също притежава голям антибактериален спектър на действие. Даже ако омате само един от горепосочените продукти – вие практически решавате проблема.
Освен натравянията, почивката могат да провалят и простудните заболявания. От настинка, бронхит, ангина, ларингит до възпаление от различен произход – съветът практически е същият, както при отравянията. Само че при простуда е много добре да се капне в носа разтвор от Хитозан, Цинк или Кордицепс, разтваряйки съдържанието на капсулата в топла вода.
При ангини и ларингити изплакнете гърлото с разтвор на Хитозан или Кордицепс в чай. Или първоначално само с чай, а след това с Хитозан или Кордицепс. Ако сте на път и нямате възможност да правите гаргара, можете да изсмучете капсула Хитозан или Кордицепс. Много добър ефект има ако изсмучете капсула Чесън (неприятно е, но действието е практически мигновенно). И разбира се кралят на устната кухина – Прополиса. В такива случаи добре действат и Цинк и Дъвчащи таблетки с биокалций.

При цистит, възпалителни проблеми в половата сфера отлично работи Прополиса. По 1-3 таблетки се изсмукват 3 пъти на ден. Възпалителните заболявания в половата система често се провокират и поддържат от наличието на вътрешно-клетъчни микроорганизми. Именно Прополиса, най-добре от всички продукти на Тянши работи за тяхното отстраняване и това решава проблема с възпалението.
При възпаление от всякакъв произход обезателно трябва да се включат Цинк и Калций.

При наранявания, порязвания, драскотини – раната се посипва със съдържанието на капсула Хитозан, Кордицепс или Цинк. Първоначално, по възможност, раната да се промие с Антилипиден чай.

При оток след навяхване, да се приложи за няколко часа топло използвано пакетче от Антилипиден чай.

Ако човек е престоял на плажа и е получил в следствие на това слънчево изгаряне – най-доброто средство е да се разтвори съдържанието на капсула Хитозан в топла вода, така, че да не останат кристали и няколко пъти на ден и обезателно през ноща, да се намазва кожата с разтвора.

При дозировка на всякакви продукти отчитайте теглото и възрастта на човека. На деца, стари или много слаби хора ударните дози могат да навредят. Това са препоръки за екстремни ситуации!

При наличие на продуктите на Тянши в нужния момент, всеки отдих ще бъде действително защитен и поради това – комфортен.

/по материали от Интернет/